La Nit dels Amfibis genera una gran expectació i en pocs dies omple les 50 places disponibles

L’activitat, que es durà a terme aquest dissabte de les 6 de la tarda a les 11 de la nit, consistirà en inventariar i identificar els diferents amfibis que es troben dins del terme municipal de Manresa

 

La Nit dels Amfibis, organitzada per la Societat Catalana d’Herpetologia amb el suport de l’Ajuntament de Manresa i en col·laboració amb Meandre, ha despertat un interès tant alt que en pocs dies s’han exhaurit les 50 places disponibles.

 

L’activitat, adreçada a tot tipus públic, es durà a terme aquest dissabte de les 6 de la tarda a les 11 de la nit, i consistirà en inventariar i identificar els diferents amfibis que es troben dins del terme municipal de Manresa.

 

Des de l’organització i atès l’alta demanda de participació que ha generat la Nit dels Amfibis, es convida a tots els interessats en les activitats de natura i/o en els rèptils i amfibis a participar el dissabte 13 d’abril en una jornada sobre la salamandra a Gallecs que organitza la Societat Catalana d’Herpetologia. Inscripcions a: sch@soccatherp.org.