5a Marxa del Pelegrí

Amb la Marxa del Pelegrí, se segueixen les petjades d’Ignasi de Loiola, revivint la seva experiència i gaudint dels paisatges que van captivar-lo fa 500 anys. La caminada popular no competitiva fa el recorregut que va des del Monestir de Montserrat fins a Manresa, resseguint l’etapa 27 del Camí Ignasià, camí que uneix Loiola amb la capital del Bages.

La Marxa del Pelegrí recorre una distància de 26km, amb un desnivell positiu de 600m i un desnivell negatiu de 1.108m, amb una dificultat moderada i una durada aproximada de 5 hores. El punt de sortida és la plaça del Monestir de Montserrat, a la qual es pot arribar amb la combinació de tren i cremallera, inclosa en el preu de la inscripció.

Per tal de poder fer partícip de la Marxa a un públic més ampli, l’edició 2019 incorpora la modalitat Lluvià, una caminada circular de 15 km amb sortida de la plaça Major de Manresa i que arriba a la Torre Lluvià per a unir-se al darrer tram del camí ignasià.

Les dues modalitats inclouen avituallaments i obsequis en la inscripció, i tenen el mateix punt d’arribada, el Centre d’Interpretació del Carrer del Balç, on hi haurà una mostra de productes vinculats a La Cuina del Pelegrí.

Modalitat Montserrat (26 km)

15,00€ (transport en ferrocarril inclòs) / 10,00€ (sense transport)

Pack familiar (1 adult + 1 menor) amb transport: 22,50€

Pack familiar (1 adult + 1 menor) sense transport: 12,50€

Modalitat Lluvià (15 km)

8,00€

Pack familiar (1 adult + 1 menor): 12,00€

MÉS INFORMACIÓ
http://www.manresaturisme.cat