El vicepresident Pere Aragonès presidirà la 5a Nit del Turisme de Cardona

La vetllada se celebrarà aquest dijous al Parc Cultural de la Muntanya de Sal

El vicepresident del Govern i conseller d’Economia i Hisenda, Pere Aragonès, presidirà la 5a Nit del Turisme de Cardona, que se celebrarà aquest dijous 28 de febrer a partir de les 20.00 hores al Parc Cultural de la Muntanya de Sal.

La cita reunirà els agents turístics del municipi i els professionals de la Fundació Cardona Històrica en una vetllada que servirà per fer balanç i valoració de les xifres de visitants aconseguides aquest 2018, per posar en comú l’evolució del sector i també per avançar els principals projectes previstos per aquest 2019.

A la vetllada també hi serà present la directora general del Patrimoni Cultural, Elsa Ibars; el vicepresident de la Diputació de Barcelona, Dionís Guiteras; la delegada del Govern a la Catalunya Central, Alba Camps; el president del Consell Comarcal del Bages, Agustí Comas; el president del Geoparc de la Catalunya Central, Josep Canals; i la gerent de la Fundació Cardona Històrica, Anna Poza. Estaran acompanyats de les autoritats municipals, encapçalades per l’alcalde de Cardona, Ferran Estruch.

La Nit del Turisme està organitzada per l'Ajuntament de Cardona i la Fundació Cardona Històrica i compta amb la col·laboració de les empreses E2S, Migjorn, Piteus, Cots Codina, Abadal, La Cuina del Ganxet i Salinera de Cardona. La jornada servirà també per reconèixer la tasca de totes les institucions i les empreses que contribueixen a consolidar la imatge turística de la vila ducal.

Signatura del llibre d’Or i reunió amb l’alcalde

Prèviament a la Nit del Turisme, el vicepresident del Govern, Pere Aragonès, serà rebut a l’Ajuntament de Cardona per part de l’alcalde, Ferran Estruch, i de la corporació municipal. La seva arribada és prevista a les set de la tarda, quan és previst que mantingui una reunió amb l’alcalde de Cardona per tal de tractar temes del municipi. Un cop acabada, el vicepresident signarà el Llibre d’Or de Cardona al Saló de Sessions de l’Ajuntament, un acte que serà obert a tota la població.