Els restauradors que participen en el 7 d'arròs descobreixen els orígens gastronòmics de la Festa de l'Arròs

El 7 d’arròs es celebrarà des d’aquest dijous 21 de febrer i acabarà el mateix dia de la Festa de l’Arròs, el diumenge 3 de març.

Els restauradors que participen en el 7 d’arròs, han estat presents aquest dilluns a la tarda a una jornada a la Fundació Alícia sobre l’origen gastronòmic de la Festa.

En l’edició d’enguany del 7 d’arròs, els restaurants disposaran d’alguns dels arrossos tradicionals de la Festa com l’arròs de recapte, l’arròs agermanat, l’arròs de La Sagrera o el Beneït Arròs. És per aquest motiu que la Fundació Alicia els ha impartit una jornada per tal d’explicar-los aquesta contextualització i que puguin adaptar les receptes apreses als seus plats. Als assistents se’ls ha fet entrega d’un receptari i d’un davantal.

El 7 d’arròs és una activitat que es du a terme paral·lelament a la Festa de l’Arròs on durant 10 dies ( del 21 de febrer al 3 de març), 10 restaurants del municipi ofereixen plats cuinats amb arròs. Els clients que hi participen poden segellar un llibret per tal de guanyar premis que van des de descomptes, tastos gratuïts o sortejos.

Els restaurants participants enguany són: La Fonda de Món Sant Benet, el restaurant Sant Isidre, la pizzeria Klam, El Berenador de l’Agulla, la marisqueria Can Ladis, La Casa de l’Agulla, Can Ferrer, la Fonda Sant Benet, la Cuina del Bosquet i el Nou Celler.