Una representació del Gremi visita la planta embotelladora de Coca-Cola a Martorelles

La Visita és fruit de l'acord de col.laboració entre l'empresa i lla FIHRT, a la que pertany el Gremi

Coca-Cola lidera un dels principals sectors de gran consum.

Martorelles és la principal embotelladora del grup Iberian Partners, que ha incrementat en un 33% la seva producció des de la fusió de les set concessionàries espanyoles.

A Espanya, 141 milions de persones consumeixen cada any les seves begudes, de les quals ofereixen 14 marques, 80 productes, i més de 200 referències.

Posen al consumidor en el centre del seu negoci i el seu compromís és treballar amb els seus proveïdors i clients per a ser el seu millor partner. Amb aquest objectiu s'orienta tota la seva cadena de valor i l'acompliment dels
més de 4.000 empleats que treballen a Espanya i Portugal per a totes dues companyies.

En l'àmbit de la innovació, Coca-Cola a Espanya s'ha convertit en la segona en el rànquing mundial de The Coca-Cola Company per varietat de begudes, només per darrere del Japó.

Demà en veurem un tastet, de la mà de Víctor Herrero, un dels responsables de Comunicació i Relacions Externrs de Coca-Cola Iberian Partners.

En 2019 es compliran trete anys de la posada en marxa de la planta de Coca-Cola a Barcelona, situada a la comarca del Vallès Oriental, entre les poblacions de Montornès i Martorelles. La instal·lació ocupa una superfície de 500.000 metres quadrats, està totalment automatitzada i va suposar una inversió de 240 milions d'euros, sufragada pel Grup Cobega. Avui, la planta és el principal actiu productiu de CocaCola Iberian Partners (CCIP), l'embotellador únic de la multinacional nord-americana de refrescos a la Península Ibèrica, ara en procés de fusió amb la filial alemanya i amb Coca-Cola Enterprises per a crear un grup que operarà en dotze països europeus.