El joc de pistes "Els tresors de Sant Fruitós" farà un recorregut pels punts d'interès turístic, històric i cultural del municipi

El proper diumenge 17 de febrer Sant Fruitós de Bages viurà una matinal d’enginy amb el joc de pistes, “Els tresors de Sant Fruitós”.

En aquesta proposta familiar, els participants hauran de trobar els tresors que uns lladres han amagat per tot el municipi. Els participants tindran 90 minuts per trobar-los abans no sigui massa tard i acabin desapareixent.

Amb aquesta activitats els participants trobaran a través de codis QR, geolocalitzacions i encadenats, els diferents tresors ubicats en punts d’interès patrimonial, històric i cultural de Sant Fruitós de Bages.

Els interessats en participar-hi poden inscriure’s de forma presencial a Foto Isidre o per internet a www.organitzemxtu.com . El equips han d’estar formats per un mínim de 3 adults i un màxim de 6. Els infants poden participar-hi a partir de 6 anys de forma gratuïta. El preu és de 25€ per equip. En finalitzar l’activitat es farà una degustació de productes de Km 0 i s’entregarà un obsequi a cada participant.

Recordem que aquesta activitat estava prevista dins el marc dels actes de la Festa Major d’hivern però va ser suspesa per la pluja.