Aquest proper dimarts, 12 de febrer, acte d'inauguració de la restauració de l'atri i el claustre del Monestir de Montserrat

Aquest proper dimarts, dia 12 de febrer, a les 12 del migdia, es farà l’acte d’inauguració de la restauració de l’atri i del claustre del Monestir de Montserrat. Comptarà amb la presència de l’abat,  Josep Maria Soler, i el president de la Diputació de Barcelona, Marc Castells.

En el decurs de l’acte es farà una visita als dos espais restaurats (atri i claustre) per la Diputació de Barcelona, amb explicacions de l’arquitecte que ha dirigit les tasques de millora d’aquest claustre, obra de Puig i Cadafalch.

Transport fins a Montserrat

Per cobrir aquest acte, la Diputació de Barcelona posa a disposició dels mitjans de comunicació, transport fins a Montserrat. El vehicle sortirà a les 10.00 h de Can Serra, Rbla. Catalunya, 126.

Els periodistes interessats en utilitzar aquest servei, cal que ho confirmeu al telèfon 93 402 20 94 / e-mail: premsa@diba.cat. També us podeu posar en contacte amb el director de Premsa de Montserrat, Òscar Bardají (606 94 29 48) oscarbardaji@abadiamontserrat.net